Loading...

Dachser

Zevenaar

Over Dachser

Met een kleine 33.982 medewerkers op 382 locaties in 43 landen wereldwijd behaalde Dachser in 2023 een omzet van 7,1 miljard euro. Dachser vervoerde dit jaar 77,4 miljoen zendingen met een gewicht van 40 miljoen. Dachser combineert de cultuur van een familiebedrijf met een passie voor ondernemen in de logistiek. Deze unieke combinatie verklaart de transformatie van het transportbedrijf, in 1930 opgericht door Thomas Dachser in Kempten/Allgäu, naar een van de meest succesvolle logistieke dienstverleners van dit moment.

Cultuur

In de cultuur van Dachser komt het familiegevoel terug naar voren. Bij Dachser kan de werkomgeving worden omschreven als een vriendelijke, loyale en betrokken omgeving. Er is nauw contact met collega’s waarin de communicatie onderling open en informeel is. Dachser heeft altijd oog op de toekomst, ook met betrekking tot zijn medewerkers.

Dachser Zevenaar

Binnen onze zeven carrière richtingen – Overslag & Opslag, Customer Service, Planning, Cargoplus, Contractlogistiek, IT en overkoepelende afdelingen (denk hierbij aan HR en Controlling), bieden wij de meest uiteenlopende werkzaamheden voor elk carrière niveau. Een wereld van mogelijkheden ligt in het verschiet bij Dachser.

Spreekt Dachser jou aan?

Wil je meer weten over Dachser en sparren over eventuele mogelijkheden, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 


Sfeerbeelden Dachser

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Dachser

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Transport en logistiek
Bedrijfsgrootte
201 tot / met 500 medewerkers
Opgericht
1975
Telefoonnummer
0316521116 031652**** Toon
Locatie
Zevenaar