Loading...

Veld Koeltechniek

Groenlo

Over Veld Koeltechniek

Veld Koeltechniek

 

Bij Veld zijn wij ingenieus, toegewijd en een trusted advisor voor onze klanten. Wij zijn meer dan alleen een koeltechnisch bedrijf; we streven naar het leveren van duurzame, koeltechnische oplossingen en het bieden van uitmuntende service aan onze klanten. Als topspeler in de nichemarkt van koudetechniek zijn wij gespecialiseerd in het uitdenken, ontwikkelen en opleveren van kwalitatieve en toekomstbestendige koudetechniek. Met een unieke propositie, bestaande uit 5 businessunits (Industrie, Foodservice, Groothandel, Retail en Service) zijn wij in staat om onze klant perfect te ontzorgen. Onze diensten omvatten alle aspecten van koeling en vriezen binnen de voedingssector, het bouwen van o.a. supermarkten en distributiecentra, het voorzien van groothandel in koel- en vriesapparatuur en het verzorgen van uitstekende service en onderhoud. Onze installaties ontwerpen wij op een manier die zo min mogelijk belastend voor het klimaat is. 

 

Volwassen organisatie

 

De laatste jaren zijn er een viertal bedrijven overgenomen, waardoor Veld door heel Nederland gevestigd is. De organisatie is inmiddels uitgeroeid tot zo’n 450 medewerkers, wat zorgt voor veel expertise. Veld kijkt op zijn eigen manier naar de markt en door jarenlange ervaring weten zij koeltechnische oplossingen tot het maximale te brengen. Data wordt slim ingezet, waardoor (onderhouds)processen korter, efficiënter en stuurbaar zijn. Veld maakt gebruik van slimme techniek en is in staat om de installaties van de klant op afstand uit te lezen en te beheren. Dit resulteert in een zo laag mogelijke downtime van de installaties, tegen zo laag mogelijke kosten. 

 

Veld Academy

 

Interne trainingen en opleiding vinden wij belangrijk, zodat medewerkers zich kunnen ontplooien en op de hoogte blijven de nieuwste technieken. In de Veld Academy worden verschillende opleidingen aangeboden. Wel een technische achtergrond, maar geen ervaring in de koeltechniek? Dan biedt de Veld Academy de mogelijkheid om je eenvoudig om te laten scholen tot koeltechnisch specialist. Een mooie kans om als zij-instromer je kennis uit te breiden en als volwaardig koelmonteur aan de slag te gaan. Bovendien kom je binnen de Veld Academy in contact met vakgenoten en leert Veld kennen als werkgever.

 

Waarom je bij Veld aan de slag moet:

 
  • De beste in de branche, gepaard met een no-nonsense cultuur;
  • Goede primaire -en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een moderne werkplek en materieel;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Collega’s door heel Nederland;
  • Veel expertise.
 

Dit wil je toch ook?!

Sfeerbeelden Veld Koeltechniek

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Veld Koeltechniek

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Opgericht
1960
Telefoonnummer
0544476476 054447**** Toon
Locatie
Groenlo
CHAT