Loading...

Graafschap College

Doetinchem

Over Graafschap College

Wij zijn het Graafschap College, het grootste regionaal opleidingscentrum in de regio Oost-Gelderland. Ongeveer 1.000 medewerkers werken elke dag aan beroepsonderwijs en educatie voor ongeveer 10.000 studenten in Doetinchem en omstreken. We zijn een grote organisatie, maar richten ons onderwijs kleinschalig en persoonlijk in.

Voorbereiding op beroep en het leven

We zijn ervan overtuigd dat iedereen talent en ambitie heeft. Met ons onderwijs bereiden we onze studenten voor op een beroep, werk en het leven.

Onze leslocaties hebben allemaal een eigen karakter en sfeer, waarbij we er alles aan doen om een veilige en vertrouwde leeromgeving te creëren voor onze studenten. Hoe jong of oud studenten ook zijn: iedereen moet op een prettige manier kunnen leren.

Elke dag werken we aan onze maatschappelijke opdracht om als partner in de Euregio een leven lang ontwikkelen mogelijk te maken. Daarom bieden we naast regulier onderwijs ook (bedrijfs-)opleidingen, cursussen en trainingen aan onder de vlag Graafschap College Werkt. We moedigen iedereen aan om zich te blijven ontwikkelen, in welke levensfase of op welk niveau je ook zit. Of het nou gaat om bij-, om-, of herscholing: we denken met je mee.

Partner Talententuin

Graafschap College is al jaren partner van de Talententuin. Als betrokken regionale opleider bieden we in onze samenwerking de mogelijkheid aan studenten om zich vroegtijdig te oriënteren op de mooie carrièremogelijkheden in de Achterhoek. Ter voorbereiding op hun stage- of afstuderen bezoeken studenten van voornamelijk MBO-4 de Talententuin. Daarnaast maken we verbindingen tussen het bedrijfsleven en de docenten van het Graafschap college om netwerken in de regio te ersterken. Door meer samen te werken met bedrijven in de regio kan onderwijs in de nabije toekomst nog meer gepersonaliseerd en hybride worden aangeboden.

 

Sfeerbeelden Graafschap College

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Graafschap College

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Onderwijs, cultuur en wetenschap
Telefoonnummer
0314 353 500 0314 353**** Toon
Locatie
Doetinchem
CHAT