Loading...

Van Raam

Varsseveld

Over Van Raam

Elk halfjaar hebben wij zo’n 20 tot 30 studenten die bij ons stage komen lopen. Super waardevol voor ons, maar misschien ook wel voor jou! Benieuwd wat wij voor een stages aanbieden? Bekijk hier het aanbod: Opdrachten | Innovar 

Over Van Raam

Bij Van Raam geloven wij dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom bieden wij duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen. Wij willen een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving. Dat is de reden van ons bestaan. We zijn trots op wat we met elkaar bereiken en de duurzame impact die we hebben op klanten. Dit doen we momenteel met zo’n 245 medewerkers. Let’s all cycle!

De aangepaste Van Raam fietsen

De unieke rij-eigenschappen van iedere Van Raam fiets zorgen voor een bijzondere fietsbeleving. Met innovatieve en moderne productietechnieken en door het toevoegen van opties/accessoires en frame-aanpassingen, maken wij voor vrijwel iedereen een passende aangepaste fiets. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is de unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk.

De aangepaste fietsen van Van Raam gaan de hele wereld over, met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord-Amerika. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek en op aanvraag gefabriceerd. De verkoop van de Van Raam aangepaste fietsen verloopt via Van Raam dealers. Bij Van Raam in Varsseveld is het mogelijk om een proefrit te maken. Lees meer over het maken van een proefrit op de proefrit-pagina.

De fabriek bij Van Raam in Varsseveld

Onze Nederlandse kwaliteitsfietsen worden ontworpen door onze eigen ontwikkelingsafdeling bij Van Raam in Varsseveld. De productie vindt bijna geheel plaats in eigen huis. Dit gebeurt in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Op een productieoppervlak van 18.000 m2 worden de fietsen in een moderne productlijn gemaakt. Veel medewerkers komen uit de directe omgeving en werken al jarenlang voor Van Raam.

In ons moderne bedrijf hanteren we een innovatief bedrijfsbeleid en maken we gebruik van innovatieve en moderne technieken. Lees hier meer over op de innovatie pagina van Van Raam.

Van Raam in beeld

Ervaar hoe het is om te werken bij Van Raam. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Van Raam

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Bedrijfsgrootte
250 medewerkers
Opgericht
1910
Telefoonnummer
+31630766765 +3163076**** Toon
Locatie
Varsseveld
CHAT