Loading...

De kracht van persoonlijke ontmoetingen: hoe een bezoek aan De Talententuin jouw zoektocht naar een stage, afstudeeropdracht of baan kan versnellen!

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of je eerste baan? Dan weet je dat het niet altijd makkelijk is om op te vallen tussen andere kandidaten. Wat als we je vertellen dat je je zoektocht een flinke boost kunt geven door gewoon met werkgevers in gesprek te gaan? De Talententuin biedt je die kans! Op vrijdag 22 november 2024 kun je in de SSP-Hal (Ulft) meer dan 100 bedrijven uit de Achterhoek ontmoeten, in een informele setting. Een bezoek aan De Talententuin kan jouw zoektocht naar een stage, afstudeeropdracht of baan flink versnellen!

Praat direct met werkgevers

Op De Talententuin kun je op een ontspannende manier in gesprek gaan met medewerkers van topbedrijven. Dit is je kans om jezelf voor te stellen, vragen te stellen over de rol en de bedrijfscultuur, en meer te leren over wat ze te bieden hebben. Dit persoonlijke contact helpt je om een echte connectie te maken.

Leer wat bedrijven te bieden hebben

Een informeel gesprek tijdens De Talententuin geeft je de mogelijkheid om echt te ontdekken wat een bedrijf voor jou kan betekenen. Je krijgt een kijkje in de keuken, hoe het team werkt en welke doorgroeimogelijkheden er zijn. Dit helpt je om te bepalen of een bedrijf echt bij jou past.

Breid je netwerk uit

Netwerken is super belangrijk, en De Talententuin is een geweldige plek om nieuwe contacten te leggen. Je ontmoet niet alleen recruiters, maar ook andere jongeren die in dezelfde situatie zitten als jij. Dit kan leiden tot waardevolle connecties en misschien zelfs tot toekomstige kansen of samenwerkingen.

Maak een blijvende indruk

Door De Talententuin te bezoeken, vergroot je je zichtbaarheid bij de bedrijven in de Achterhoek. Je hebt de kans om jezelf persoonlijk voor te stellen en een goede indruk achter te laten. Dit helpt je om op te vallen en kan je kansen vergroten om uitgenodigd te worden voor sollicitatiegesprekken.

Ontdek verborgen kansen

Soms worden de beste kansen niet breed gepromoot. Tijdens De Talententuin krijg je toegang tot informatie over vacatures en projecten die nog niet openbaar zijn. Dit betekent dat jij als een van de eersten op de hoogte kunt zijn van deze verborgen mogelijkheden.

Reserveer vandaag nog jouw gratis ticket!

Een bezoek aan De Talententuin kan jouw carrière een flinke boost te geven. In voorgaande edities hebben al vele jongeren er een stage, afstudeeropdracht of baan gevonden! Dus, waar wacht je nog op? Reserveer jouw gratis e-ticket via de onderstaande knop en maak gebruik van deze unieke gelegenheid om jouw carrièrekansen te vergroten. Ons team kijkt ernaar uit om je te verwelkomen op De Talententuin.

Heb je vrienden of vriendinnen die ook op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Nodig ze uit en neem ze mee naar De Talententuin! Samen ontdekken jullie de vele kansen die de Achterhoek te bieden heeft!