Loading...

Ontdek jouw toekomst in de Achterhoek op De Talententuin Achterhoek!

Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te zetten? Of ben je nog aan het oriënteren op welke mogelijkheden er zijn na jouw studie? Dan is De Talententuin Achterhoek hét evenement voor jou! Op De Talententuin ontmoet je namelijk meer dan 100 topwerkgevers uit de regio!

Wat is De Talententuin Achterhoek?

De Talententuin is hét carrière-evenement van de Achterhoek, waar bedrijven zich presenteren aan jong talent zoals jij. Of je nu op zoek bent naar een stage, een afstudeeropdracht, een eerste baan of de volgende stap in je loopbaan, je vindt op De Talententuin volop kansen voor jouw carrière!

Waarom mag je De Talententuin Achterhoek niet missen?

Direct contact met werkgevers: Dit is jouw kans om face-to-face te spreken met recruiters en vertegenwoordigers van topbedrijven uit de regio. Stel je vragen en ontdek wat ze te bieden hebben.

Inspirerende workshops: Volg workshops en masterclasses die je helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Netwerkmogelijkheden: Breid je netwerk uit door andere ambitieuze jongeren en professionals te ontmoeten. Wie weet welke deuren dit voor jou opent in de toekomst!

Ontmoet jouw droomwerkgever: Leer meer over de topbedrijven uit de regio Achterhoek die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Ontdek welke bedrijven het beste bij jouw ambities passen.

Praktische informatie

Tips voor jouw bezoek aan De Talententuin Achterhoek!

Reserveer vandaag nog jouw gratis ticket!

Kom naar De Talententuin en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst in de Achterhoek. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en je te helpen jouw carrière in deze prachtige regio een vliegende start te geven!

Heb je vrienden of vriendinnen die ook op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Nodig ze uit en neem ze mee naar De Talententuin! Samen ontdekken jullie de vele kansen die de Achterhoek te bieden heeft!